Hapis cezası bulunan 25 şahıs yakalandı Hapis cezası bulunan 25 şahıs yakalandı

B.D. ile K.A ve kardeşi O.A. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte yanında bulundurduğu silahı ateşleyen O.A., B.D.’yi yaralayarak olay yerinde ağabeyi K.A. geldikleri araç ile ayrıldı. Silah seslerini duyan çevredeki esnaf surumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralı B.D.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan B.D. bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 


Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın yaşandığı bölgede çalışmalarını sürdürürken, araç ile kaçan şahıslardan K.A.’yı yapılan çalışma sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan K.A.’nın olayı kardeşi olan O.A.’nın gerçekleştirdiğini ve firar ettiğini polis ekiplerine bildirdi. 


Polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen O.A.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Editör: TE Bilişim