Niğde Merkez de ve Bor Caddesi üzerinde olmak üzere iki ayrı trafik kazası meydana geldi.



Otomobilin çarptığı genç ağır yaralandı.

Birinci Kaza Niğde Merkez Ptt binası önünde arkadaşları ile gezintiye çıkan S.K. (20), caddenin karşısına geçmek isterken Y.E. (21) yönetimindeki 51 EA 907 plakalı otomobilin çarpması sonucu yere savruldu.

S.K. ağır yaralanırken, arkadaşları kaza yerine çağrılan ambulansın iddiaya göre 15 dakika gelmemesi üzerine tepki gösterdi.


Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Niğde Merkez Bor Yolunda Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı.

Bir diğer trafik kazası ise  Niğde merkez Bor yolunda meydana geldi. Niğde’den bor istikametine gitmekte olan Ç.Ö (19) yönetimindeki 51 AH 518 yönetimindeki aracın yağ akıtmasıyla arkasında seyir halinde olan S.Y (41)yönetimindeki 33 N 4128 plakalı otomobilin yola akan yağdan direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle aynı istikamette gitmekte olan S.A (34) yönetimindeki 51 H 0015 plakalı şehir içi yolcu otobüsüne ve orta refuja çarpmasıyla meydana geldi.

Meydana gelen kazada 33 n 4128 plakalı aracın şoförü S.Y (41) ve aynı araç içerisinde bulunan A.T(42) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri yaralılara kaza yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Niğde devlet hastanesine acil servisine kaldırıldı.

Niğde Belediyesi itfaiyesi yola dökülen yağları temizledikten sonra Bor Yolu normal trafiğe açıldı. 









Editör: TE Bilişim