Kemerhisar’da kar maskeli kişiler tarafından silahla öldürülen Aslan Temel’ cinayetinin ardından bu gün sabah saatlerinde öldürüldükten sonra Fertek yolu üzerinde bir su kanalına atılmış halde kadın cesedi bulundu.

 

Edinilen ilk bilgilere göre ;  Niğde Özbelde çıkışında Ferket yolu üzerinde, Fatma Çelik (22) isimli bayanın 15 bıçak darbesi  ile öldürülerek bir bağ içerisindeki küçük su kanalına bırakıldığı öğrenildi.

 

Sabah 11:00  saatlerinde Olayın polise bildirilmesinin ardından  Niğde Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Olay yeri inceleme  ekipleri ile Cumhuriyet Savcısısı  olay yerinde araştırma yaptılar.

Fatma Çelik’in 28 yaşındaki nikahlı kocası S. Ç. geçtiğimiz Çarşamba günü Emniyete giderek karısının kaybolduğunu bildirmişti. S. Ç.’nin hareketlerinden şüphelenen Polis, soruşturmayı derinleştirdi.

İddiaya göre, şahsın yapılan sorgusunda geçtiğimiz Çarşamba akşamı karısının kayınvalidesiyle birlikte yaşamak istememesi nedeni ile karısıyla aralarında çıkan bir tartışma sonucu bıçakla öldürdükten sonra, Polise kaybolduğu yönünde ihbarda bulunduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

Çiftin 2 ay önce kaçarak evlendikleri ve Kocasının Borlu, tahilsiz kadının ise Niğde Uluağaç köyünden olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma açıldı.

 

Kemerhisar’da kar maskeli cinayet Haberimiz için Tıklayın

 

Kemerhisar’daki cinayetin zanlıları Adana’da yakalandı ...Haberimiz için Tıklayın.

 

 




 

Editör: TE Bilişim