Niğde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 19- 25 Eylül tarihleri arasında yaptığı çalışmalar neticesinde 88 şüpheli, 14 aranan şahıs ve 4 hırsızlık şüphelisi yakalandı.

Bor - Niğde Yolunda Trafik Kazası ; 5 Yaralı Bor - Niğde Yolunda Trafik Kazası ; 5 Yaralı

Yapılan açıklamada, “9 hırsızlık olayı, 2 güveni kötüye kullanma, 2 mala zarar verme olayı, 1 suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, 1 yağma olayı aydınlatılmıştır. Hakaret olayı ile ilgili 4, kasten yaralama olayı ile ilgili 34, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma olayı ile ilgili 1, tehdit olayı ile ilgili 6 kişi başta olmak üzere, değişik suçlardan toplamda 88 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Umumi açık işyerleri denetiminde 8 işyeri denetlenmiş, eksiklikler ilgili kurumlara bildirilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlanmıştır. 831 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 14 aranan şahıs yakalanmış, 4 hırsızlık şüphelisi suçüstü yakalanmış, 7 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiş, 2 suça konu araç yakalanmıştır. İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir” denildi.

Editör: TE Bilişim