Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi kantinin de Pkklı  öğrenciler ile diğer öğrenciler  arasında kavga çıkmasından dolayı 1 kişi yaralandı. Bir kız öğrenci ise sinir krizi geçirdi
.
Haber; Enes Can ÖZMEN



Geçtiğimiz gün, Ege Üniversitesi'nde ülkücü öğrenci temsilcisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edilimesinin ardından, bütün yurtta infial uyanmıştı. Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Haydar Hakan Şentürk Cumartesi günü MHP kongerinde  çok sert bir konuşma yapmış ardından Niğde Şehitliğine kadar yürüyüş yapılarak gıyabi cenaze namazı kılınmıştı. Kongre'ye Ankara'dan gelerek katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu ise ülkücüleri sukunete davet etmiş, bunun bir oyun olduğunu, pkk ve uzantısı siyasi partilerin dış mihrakların MHP ve Ülkücüler üzerinde oyunlar kurulduğunu  belirtmişti. 


Edinilen bilgiye göre :Bugün Niğde Üniversitesinde sabah saatlerinde Fen Edebiyat Fakültesi kantininde iddiaya göre ülkücü ve pkk yanlısı öğrenciler arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada ülkücü görüşlü Mehmet Dinç isminde bir öğrenci yaralandı. Kavganın içinde kalan bazı kız öğrenciler sinir krizi geçirdi.  Çevik Kuvvet Ekipleri Üniversite'de önlem alırken, kavgaya karışan öğrenciler göz altına alındı. Yaralı öğrenci Mehmet Dinç ise Niğde Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Kavganın ardından Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ise olayları yerinde incelerken Fen Edebiyat Fakültesi kantinin de öğrenciler ile birlikte istişare yaparak öğrencileri sukünete davet etti.

ŞEHİT FIRAZ YILMAZ ÇAKIROĞLU' İÇİN YAPILAN YÜRÜYÜŞ VE OCAK BAŞKANI ŞENTÜRK'ÜN KONUŞMASI AŞAĞIDADIR. 




Editör: TE Bilişim