Niğde Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve yankesicilik büro ekipleri 3 ayrı hırsızlık olayının faillerini yakaladı.



Niğde Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Burhan Mahallesi İstasyon caddesi üzerinde park halinde bulunan bir araçtan akü hırsızlığı meydana gelmiş, görevli ekiplerin yapmış oldukları araştırmalarda şüpheli iki şahıs yakalanmış, araca ait aküler ele geçirilmiştir. Yakalanan şahıslardan bir şahıs yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilmiştir.



09.02.2013 günü İlhanlı Mahallesinde inşaatlarda kullanılan malzemeler çalınmış, görevli ekiplerin yapmış oldukları araştırmalarda iki şahıs yakalanmış, çalınan eşyalar ele geçirilmiştir. Yakalan iki şahıs hakkında işlem yapılmış, bir kişi adli mercilere sevk edilmiştir.


13.02.2013 tarihinde Kumluca Köyünde Hurda eşya hırsızlığı yapmaya çalışan iki kişi yapılan ihbarla yakalanmış, şahıslar hakkında adli işlem yapılmış, bir şahıs yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.


Ayrıca yapılan açıklamada, 'Hırsızlık olaylarında; bina sakinlerinin apartman kapılarını kapalı tutmaları, tanımadıkları kişilere kapıları açmamaları ve bina girişlerine güvenlik kameraları taktırmaları bu tür hırsızlık olaylarının önlenmesinde ve olayın aydınlatılması ve mağduriyetlerin önlenmesi açısından çok önemlidir. 155 Polis imdat hattı ücretsiz olup yapılan ihbarlar ekiplerimiz tarafından en seri şekilde gereği yapıldığı bildirildi.


Editör: TE Bilişim