İçişleri Bakanlığı, Emniyet Müdürlüğü kararnamesi ile Kasım ayının ilk haftasında 15 İl Emniyet Müdürünün yeri değiştirilmişti. Bu kararnameye Şırnak Emniyet Müdürlüğü görevinde iken Niğde Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Doğan Uludağ bu gün sabah saatlerinde devir teslim yapılarak görevine başladı.


Emniyet Müdürü Uludağ’ı Niğde Emniyet Müdürlüğü binası önünde, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, diğer rütbeli rütbesiz personel  karşıladı. Tören mangasını selamlayan Ali Doğan Uludağ Emniyet Müdürlüğü binasındaki makamına teslim töreni için geçildi.

Kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilen Niğde Eski Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak teslim töreninde yaptığı açıklamada “ Niğde’de 22 ay kadar görev yaptım. Arkadaşlarımız ile iyi günlerimiz oldu. Bugün sağ salim kardeşimize İl Emniyet Müdürlüğünü devrediyorum. İnşallah daha güzel günlerde, daha güzel çalışmalarda Niğde Emniyetini görmek istiyorum “ dedi.

Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ise yaptığı konuşmasında, “Hayırlısıyla Niğde İl Emniyet Müdürlüğünde İl Emniyet Müdürü olarak göreve başladım. Gerçekten güzel bir Niğde, güzel insanları var. İnşallah, sizlerin yaptığı hizmetleri, bundan sonra daha ileriye götürmeye çalışacağız. Bizler tabi Polis olarak Niğde halkının güvenlik kaygısı taşımadan yaşaması için elimizden geldiği kadar tüm arkadaşlarımızla beraber, Niğdelilerle birlikten hizmeti götürmeye çalışacağız. Çünkü huzur vatandaşı mutlu eder ve mutlu huzurlu bir Niğde için elimizden gelen gayretle çalışacağız.”diye konuştu.

Personel ile tek tek vedalaşan Yusuf Albayrak Ankara’ya gitmek üzere Niğde’den ayrıldı. 





Editör: TE Bilişim