Ülkemiz zor şartlardan geçiyor, bir yandan Fethullaçı Terör, bir yandan PKK terörü, bir yandan da  dost görünümlü ama bariz düşman dış ülkelerin siyasi ve ekonomik baskıları devam ediyor. 

AB-D Fethullaçı Örgütün darbe girişimi püstürtülürken yine AB ve ABD taşeronu PKK'nın terörü devam ediyor. Sadece dün 8 Şehit daha verdik. Bunlardan bir tanesi Niğdeli Teğmen Selim Coşkun. Hakkari Çukurca'da PKK'lılarla  çatışma sonucu şehit oldu. Ailesinin Adana'da yerleşik ama Niğde nufusüna kayıtlı Teğmen Selim Coşkun şehit oldu. 

Şehit Teğmen Selim Coşkun'un Adana yapılacak törenin ardından toprağa verileceği bildirildi. 


ÇUKURKUYU KASABASINDAN  GAZİMİZ VAR. 

FETO'cu Darbe girişiminde darbeci generali alnından vurarak şehit olan ve darbenin seyrini değiştiren Çukurkuyulu Ömer Halis Demir'in kasabasından bir bir haber daha geldi.

 Hakkari merkez  Deplin Polis kontrol merkezine PKK'lı teröristler tarafından bombalı araç ile saldırıldı ve ardından çatışma çıktı. Burada görevli Polis Memuru M. Erhan Çelik yaralandı. Yaralı hemşerimiz M. Erhan Çelik helikopter ile Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesine sevk edildi.  Hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. 

Son zamanda yaşanan PKK terörünün ardından vatandaşlar, OHAL yasa ve kararlarının PKK üyelerine. Onlara destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara, yayın organlarına ve sosyal medya hesaplarına da uygulanmasını istediler. 


Haber; Burcu ÇOPUR
Editör: TE Bilişim