Niğde Ağcaşar köyünde önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle dün  çıkan silahlı kavgada 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 1’i ağır 3 kişi de yaralanmıştı. 

YARALILARDAN BİR KİŞİ ÖLDÜ


Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Ağçaşar köyünde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine silahla ateş açtı. İki aileden de vücuduna kurşun isabet eden Z.G. (20), İ.G.(46) ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken M.Y (32) ile Atilla Yolalan Nevşehir devlet hastanesine kaldırıldı. Nevşehir devlet hastanesine kaldırılan 37 yaşındaki Atilla Yolalan kaldırıldığı Nevşehir Devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Z.G’nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Kaldırıldığı Nevşehir devlet hastanesinde hayatını kaybeden Atilla Yolalan’ın cenazesi Ağcaşar köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Ağcaşar köy mezarlığına defnedildi. 

Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri almaya devam ediyor. 

Editör: TE Bilişim