Niğde 'de İlhanlı Mahallesinde Üst geçitin altındaki tren yolundan geçmek isteyen, anne ve çocuğuna tren çarptı, Olayda anne ve çocuğu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre ; Kaza, bu gün sabah saat 09:30 civarında Niğde İli İhlanlı Mahallesi  Toprak Mahsulleri Ofisi civarındaki tren üst geçidinin altında  meydana geldi. 

Sabah çarşıya gitmek üzere, üst geçiti kullanmadan tren yolundan çocuk arabası ile karşıya geçmek isteyen anne Ayten Çetin  (32) çocuk arabasının tren raylarına  sıkışması üzerine kurtarmak için uğraşırken.  Kayseri'den Adana'ya seyir halindeki Fatih Kaya ve Mehmet Şahin yönetimindeki Erciyes Expresi yolcu trenin altında kalarak 1,5 yaşındaki oğlu Salih Çetin ile birlikte feci şekilde can verdi. 

Niğde de bir kalsiz fabrikasında işçi olarak çalışan baba Cumali Çetin olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Talihsiz anne ile oğlunun cesetleri Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Olay ile ilgili soruşturma açıldı.  

TALİHSİZ ANNE ve ÇOCUĞU TOPRAĞA VERİLDİ… KADINLAR SAF TUTTU…

 

Yaklaşık 1 ay önce taşındıkları mahallede tren altında kalarak yaşamlarını yitiren ev kadını Ayten Çetin ile oğlu Salih'in cesetleri yakınları tarafından Niğde Devlet Hastanesi'nden alınarak Derbent Şehir Mezarlığı'na getirildi.
 Burada anne ve oğlu için cenaze namazı kılındı.
Niğde Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Akdoğan'ın yanı sıra kadınlar da erkeklerin arkasında saf tuttu. Ardından anne ile oğlunun cenazeleri yan yana açılan mezarlarda gözyaşlarıyla toprağa verildi. Eşi ile oğlunu kaybeden Cumali Çetin ise yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.














Editör: TE Bilişim