Niğde Trafik Kazalarını Mobese'den izlemek için aşağıdaki videoya tıklayın.



Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Niğde’de 14 noktaya 26 adet
Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) kamerası takılacağını belirterek, mobese kameraları suçlunun yakalanması konusunda polise yardımcı olacağını söyledi.

 

Polisin suç ve suçlu ile mücadelesinde en büyük yardımcısının halk işbirliği ve mobese kameraları olduğuna dikkat çeken Uludağ; “  Niğde genelinde şuanda 11 noktada 37 adet kamera bulunuyor. Yeni çalışmalarımızla önümüzdeki günlerde 13 noktaya 26 adet kamera daha ekleyeceğiz. Böylelikle 24 noktada 63 mobese kamerası bulunacak. Bu kameralar suç ve suçlu ile mücadelesinde en büyük yardımcımız olacak. Artık teknoloji her geçen gün kendisini yeniliyor. Biz İl Emniyet Müdürlüğü olarak kurduğumuz bu sistemle Niğde’yi 24 saat tarıyoruz ve herhangi bir olayın olmaması noktasında suç ve suçluların önüne geçebilmek anlamında ciddi çalışmalar yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

Hırsızlık olaylarına karşı esnaf ve vatandaşları uyaran Emniyet Müdürü Uludağ; “ Esnaflarımız iş yerlerini kapatırken kepenklerini indirmelerini unutmamalıdır. İş yerlerine alarm, güvenlik kamerası gibi küçük güvenlik önlemleri almalarıdır. Bu tür önlemler hırsızlığın önlenmesi açısından önemlidir” dedi.



NİĞDE'DE TRAFİK KAZALARINI  MOBESE KAMERALARINDAN İZLE...

 

 

Editör: TE Bilişim