Niğde'de anne ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay Niğde’nin İlhanlı Mahallesi 173. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. 41 yaşındaki Yasemin Arvasi ve 13 yaşındaki oğlu Ubeydullah Arvasi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde yanan gece lambasının bugün akşama kadar söndürülmediğini fark eden Yasemin Arvasi’nin komşuları, durumdan şüphelenerek polisi ve itfaiyeyi aradı. Niğde Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri, balkonun camını kırarak eve girdi. Yerde hareketsiz yattığı görülen anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Anne ve oğlunun cenazeleri Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, anne Arvasi'nin 8 ay önce oğlu Ubeydullah ile kiraladıkları evlerine taşındıkları, 2 çocuğunun ise İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Öte yandan, evde duvarda asılı bulunan muhabbet kuşu da komşulara teslim edildi.

GÖZYAŞLARI İLE TOPRAĞA VERİLDİ

Anne ve oğlu Adana Adli Tıp kurumunda yapılan otopsi sonrası memleketleri Niğde’nin Gösterli köyü mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına boğulurken anne ve oğul yan yana toprağa verildi. 

 
Editör: TE Bilişim