Niğde Bor Yolu üzerinde aşırı hızdan dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybeden bir araç direğe çarparak elektrik direği yola devrildi.



Niğde Bor yolu istikametinde seyir halinde iken aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden araç sürücü orta refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. Havanın yağışlı olması, sürücün alkolü olması ve bir de aşırı hız olunca kaçınılmaz olan kazda aracın çarptığı direk çarpmanın etkisiyle yola devrildi.


Hurdaya dönen araçta sıkışan 2 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çıkartıldı. Sürücü ile birlikte olduğu belirtilen diğer yaralı kişi tedavileri için 112 Acil Ambulansla Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Sokak aydınlatma direğinin yolun karşı yönüne devrilmesi nedeniyle kapanan yol Bor Belediyesi ekipleri ve Trafik ekiplerinin çabalarıyla trafiğe açıldı.

Olay mahalline zamanında intikal eden Niğde Trafik Ekibi, Bor İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, Bor Belediyesi İtfaiye Ekibi ile MEDAŞ Elektrik Arıza Ekip ve araçları gelerek gerekli müdahaleyi ve emniyetin kısa sürede sağlanmasının ardından yolu trafiğe açmışlardır.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Foto galeriye git



Editör: TE Bilişim