Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerde ilimizde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlattı. 

Niğde Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklama da: 

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

  • 6 (Altı ) ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 7(Yedi) şüpheli şahıs yakalanmış, bu şahıslardan ikisi çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanmış, suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.
  • Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 (Üç) Şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu Akü sahibine teslim edilmiştir.
  • Suç Eşyasının Satın alınması veya Kabul Edilmesi olayı ile ilgili 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
  • Resmî Belgede Sahtecilik olayı ile ilgili 1 (Bir) şüpheli şahıs kullandığı şasi ve motor numaraları kazılı motosiklet ile birlikte yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
  • Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şahıs yakalanmış ve hakkında gerekli işlemler yapılmış, suça konu elektrikli bisiklet yediemin otoparkına çekilmiştir.
  • Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) Şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu Elektrikli Motosiklet sahibine teslim edilmiştir.
  • Mabetten Hırsızlık olayı ile ilgili, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (iki) Şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.
  • Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili, suça konu üç tekerlekli Elektrikli Bisiklet bulunarak sahibine teslim edilmiştir.
  • 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet olayı ile ilgili, 1 (Bir) Şahıs taşıdığı ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.

Bor - Niğde Yolunda Trafik Kazası ; 5 Yaralı Bor - Niğde Yolunda Trafik Kazası ; 5 Yaralı

Editör: TE Bilişim