Hırsızlar, yankesiciler, dolandırıcılar vatandaşları nasıl kandırıyor… Videolar sayfanın dibinde izleyin…

Haber : Selim Gökel

Niğde Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı  Hırsızlık Bürosu ile  Yankesicilik ve  Dolandırıcılık Büro Amirlikleri yaşanmış olaylardan yola çıkarak vatandaşları bilgilendirme amaçlı kısa filmler hazırladılar.
 
Kısa filmlerde, cüzdan hırsızlığı, telefon ile yapılan kontör dolandırıcılığı, evlere yapılan hırsızlık gibi bir çok konuda gerçekleşmiş olaylar da dikkate alınarak, hazırlandı.
 
Hazırlanan kısa filmlerde vatandaşların hırsızlık, dolandırıcılık ve yankesicilik konularında zaaflarına ve dikkatsizliklerine vurgu yapılıyor.
 
Türk Polis Teşkilatının 166. Yılı etkinlikleri çerçevesinde, Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı  Hırsızlık Bürosu, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirlikleri tarafından hazırlanan filmlerde vatandaşların bilgilendirilmesi amaç ediniyor.
 
Gerçek olaylardan yola çıkılarak hazırlanan filmlerin sonunda vatandaşlara  hırsızlık ve dolandırıcılık konularında uyarıcı mesajlarda veriliyor. Filmlerde rol alanların ilk tecrübeleri olmalarına rağmen rollerini ustaca yapmaları da dikkat çekiyor.


KISA FİLMLERİ İZLEMEK İÇİN FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE TIKLAYIN...


Bankamatik Cüzdan Hırsızlığı




Hastanede Hırsızlık



Otogarda Dolandırıcılık



Bankada dolandırıcılık



 

Editör: TE Bilişim