Niğde Müsiad’in rehberliğinde  İstanbul Müsiad Genel Merkez Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Sertip Akşahin , Kayseri Şube Başkan Vekili İsmail Özen ile birlikte Niğde Müsiad başkanı Hüsamettin Gümüştepe ve beraberindeki üyeleri Ömer Halisdemir’in kabrini ve baba ocağını ziyaret ettiler.
 
Öncelikle Niğde Müsiad Başkanlığını ziyaret eden yetkililer, Hüsamettin Gümüştepe ile bir süre sohbet ettiler. Niğde’deki faaliyetleri hakkında bilgiler veren Gümüştepe, Müsiad’ın Niğde ve Türkiye’de güzel projelere imza attığının altını çizdi. Ziyaretleri anısına Türk Bayrağı işli dokuma halısı hediye etti.
 
Daha sonra heyet Türkiye ve Niğde’nin gururu Ömer Halisdemir’in Çukurkuyu’daki kabrini ziyaret ettiler. Babasına başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra bir süre sohbet ettiler. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Hüseyin Halisdemir, ‘’Ömer’im ülkesinin geleceği için canını verdi, gururluyum, onurluyum’’ derken, ‘’Türk milletinin her şeyin en iyisine layık olduğunu, bir Ömer gider ama arkasında binlerce Ömer var’’ sözleri ziyaret edenleri duygulandırdı.
 
Niğde Müsiad Başkanı Hüsamettin Gümüştepe’de ; ‘’Ömer hepimizin kahramanı. Yüzyıllar boyunca anılacak ve hep büyük bir şerefle yad edilecektir. 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştirdi. Hepimizin huzur ve güven içinde yaşaması için, kendi canını hiçe saydı. Onun mirasına, değerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Allah sizden razı olsun, böyle bir evlat yetiştirdiniz. Her türlü ihtiyacınızda yanındayız’’ dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim