Niğde’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ekin Sağdıç  için sınıf ve okul arkadaşları, kaza yerine kırmızı karanfil bıraktı.
 Niğde’de geçtiğimiz hafta Cuma günü akşam saatlerinde  evine gitmek isterken bir ilköğretim okulunda matematik öğretmeni olarak görev yapmakta olan Hasan .A. (35) idaresindeki 51 HA 616 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mersinli Ekin Sadıç (19), arkadaşları kazanın olduğu yerde anıldı, karanfil bırakıldı.
 Öğlen saatlerinde Sadıç’ın hayatını kaybettiği kaza yerinde toplanan Niğde Üniversitesinden yaklaşık 300 öğrenci, polisin geniş güvenlik önlemi altında arkadaşlarına son görevini yerine getirdi. Sınıf ve yurt arkadaşları olayın gelişimine tepki göstererek anısını yaşatacaklarını söylediler.
 Genç öğrencinin teyzesi Gülizar Güngör ise gözyaşlarını tutamadı. Yeğeninin kaldığı yurttaki eşyalarını toplayan Güngör, “Daha onun hayalleri vardı…gencecikti, onu ölümüne neden olan kişinin elini kolunu sallayarak ertesi gün  gezmesine anlam veremiyorum. İnsanların hayatı bu kadar basit olmamalı. Daha hayatının baharında trafik terörüne kurban veriyoruz, başka Ekinler ölmesin ” dedi.
 Teyzesi’nin elinde Ekin’den geriye kalan oyuncak ayısı dikkat çekerken, daha sonra karanfiller eşliğinde oyuncak ayısı kaza yerine bırakıldı. Bor Niğde karayolu yaklaşık 15 dakika boyunca çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. 

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...









Editör: TE Bilişim