Niğde’de sabaha doğru etkili olan kar yağışı beraberinde kazaları beraber getirdi. İlk kaza Niğde Ballı köyü arasında kar ve buzlanma nedeniyle virajı alamayıp bahçeye uçtu. İkinci kaza ise Çiftlik yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla atarak yol kenarına yuvarlandı. Meydana gelen iki kazada sürücüler yaralandı.

Niğde’de sabaha doğru etkili olan kar yağışı beraberinde kazaları da beraber getirdi. Niğde merkeze bağlı Ballı köy yolunda buzlanma ve kar nedeniyle 42 ESN 55 plakalı otomobil sürücüsü İ.B’nin buz ve kar nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bahçeye uçtu. Bahçeye uçan araçta araç sürücüsü İ.B yaralandı.

Çiftlik ilçe yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonra takla atarak yol kenarına yuvarlanan araç sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan iki kazada yaralanan araç sürücülerinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim