Niğde'de iki arkadaş arasında çıkan kavgada Mustafa A. (38) aldığı bıçak darbeleri sonucu kaldırıldığı Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti.

Olay Niğde merkez Selçuk Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa A. evinde arkadaşı U.D.(27) ile alkol almaya başladı. Bir süre sonra ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle U.D yanındaki bıçakla Mustafa A'ya defalarca sapladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Mustafa A. çevredekilerden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mustafa A. olay yerine gelen ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. U.D ise polis ekipleri tarafından olayın yaşandığı apartmandan yaklaşık 300 metre ilerisinde suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Mustafa A.'nın 17 suçtan sabıka kaydının bulunduğu ve U.D'nin ise 9 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim