Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir ayda meydana gelen 4 hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelileri yakalandı.

81 ilde uyuşturucu operasyonu 81 ilde uyuşturucu operasyonu

13 Nisan günü ikametin bahçesinden dalgıç pompası, su dağıtıcısı gibi sulama malzemelerinin çalınması ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayın failinin E.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıs 19 Nisan günü gözaltına alındıktan sonra, 20 Nisan günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalıntı malzemeleri satın aldığı tespit edilen işyeri ile ilgili olarak da 'Hırsızlık Malı Satın Almak' suçundan işlem başlatıldı. 19 Nisan günü adresi belirtilmeyen bir ikamet içerisinde T.K. isimli şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alındı ve hakkında yasal işlem başlatıldı. 19 Mart 2022 tarihinde araçtan yakıt çalınması ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, B.A. isimli şahıs şüpheli olarak tespit edildi. Şüpheli şahıs 20 Nisan tarihinde yapılan çalışmada yakalanarak gözaltına alındı. 12 Nisan günü bir ikametin müştemilatından yakıt çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda olayın failleri olduğu tespit edilen B.A. ve K.A. isimli şahıslar 20 Nisan günü yakalandılar.
Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Editör: TE Bilişim