Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınlarında saat 22.29 sıralarında iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamalardan biri statla Süzer Plaza'nın hemen arasındaki Beleştepe'de, diğeri ise Maçka Parkı'nda oldu. saldırıda şehit düşenlerin sayısının 38'e yükseldiğini açıkladı. 14'ü yoğun bakımda 155 kişi de yaralı.

Şehit olanlardan birisi Komiser Yardımcısı olarak Niğde ve Bor ilçelerinde görev yapan Emniyet Amiri Kadir Yıldırım idi. Kadir Yıldırım Bor ilçesinden Mustafa Mavıcı'nın damadı oluyordu.

Dün gece meydana gelen hain saldırıda şehit olan 38 kişinin kimlikleri tespit edilmeye başlandı. Kimlikleri tespit edilenlerden birisi de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Bora Çelik'in olduğu öğrenildi. Önce kendisinden haber alınamayan Bora Çelik'in şehit olduğu öğrenildi.


Bor Belediyesinden Emekli Nuri Çelik'in oğlu  Şehit Polis Memuru Bora Çelik'in ailesine haber verildi. İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Bora Çelik’in acı haberi Niğde’nin Bor ilçesindeki babaevine ulaştı. 

Beşiktaş’taki hain terör saldırısında şehit olan 24 yaşındaki Polis Memuru Bora Çelik’in acı haberini, Bor ilçesi TOKİ Mahallesi’nde yaşayan babası Nuri Çelik’e Bor Kaymakamı Abdullah Küçük ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat verdi. 3 kardeşin en küçüğü olan şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı. İstanbul’daki saldırının ardından oğlundan haber alamayan anne Rahme Çelik’in ise İstanbul’a gittiği öğrenildi. Bekar olan Bora Çelik’in yarın Niğde’de toprağa verileceği belirtildi.



Ruhları şad olsun


Haber: Selim GÖKEL
 
Editör: TE Bilişim