Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara geçit vermiyor... Kaçak sigara, kaçak mazotun ardından bu sefer de sahte paraya geçit vermedi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü KOM - Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyonda 06 plakalı aracın yedek lastiği içinde 50 Tl’lik banknotlar halinde toplam 9.700 TL ve 100 TL banknotlar halinde ise 200 TL sahte para ele geçirilmiş olup toplam da ise 1.995 TL sahte para ele geçirildi ve olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alınırken çıkarılan mahkemede biri tutuklanırken diğeri serbest bırakıldı.

Niğde’de meydana gelen piyasaya sahte para sürme olayları ile ilgili olarak KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, olayın şüphelileri olduğu tespit edilen S.V. ile U.U isimli iki şahıs 06…………plakalı otoda yakalanmış ve şahısların bulunduğu otoda yapılan aramada, aracın bagaj kısmında yedek lastik altında 50 TL lik banknotlar halinde  toplam 9.700 TL ve müştekilere verilen 100 TL ’lik banknotlar halinde toplam 200 TL  sahte para ile piyasaya sahte para sürmek suretiyle  para üstü olarak aldıkları  değerlendirilen ayrı ayrı demetler halinde toplam 1.995 TL    gerçek para ele geçirildi.
 
Olayın şüphelilerden S.V. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.












Editör: TE Bilişim