Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Kent Merkezi’nde kalabalık mahallelerden başlayarak Huzur Toplantıları düzenliyor.

 

Niğde Polisevi’nde yapılan Huzur Toplantıları’na İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldızlı, Asayiş Müdürü Hayri Şahin, Çocuk Şube Müdürü Özcan Şaban Müftüoğlugil, Şehiriçi Trafik ve  Toplum Destekli Polis Bürosu ekipleri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

 

 Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Niğde Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş, Trafik, Çocuk ve Toplum Destekli Polislik hizmetleri hakkında bilgiler verildi. 155 polis İmdat telefonlarının etkin kullanılması için muhtarlara büyük görevler düştüğünü ifade eden polis ekipleri, halk polis desteğinin tam anlamı ile sağlanması durumunda birçok sorunun anında çözüm bulacağına inandıklarını söyledi.
 
Vatandaşların en çok üzerinde durduğu konuların ilkini metruk halde olan binalar oluşturdu. Özellikle akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan çekindiklerini ifade eden vatandaşlar, bölgelerinde bulunan ve madde bağımlılarının mekânı haline dönüşen metruk binaların bir an önce yıkılması talebinde bulundu. Muhtarlarla yapılan Huzur Toplantıları, vatandaşlarında katılımının sağlanacağı geniş katılımlı toplantılarla devam edecek.

 

 

Editör: TE Bilişim