ün gece yaşanan darbe girişiminde İstanbul ve Ankara'da çıkan çatışmalarda şehit olan Niğdeli şehit sayısı 5'e yükseldi

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, meydanda yaptığı konuşmada Niğdeli şehit sayısının 5'e yükseldiğini söyledi.

Niğde'nin 5'nci şehidinin Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan saldırıda şehit olduğu bildirildi.Şehidin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Kasabasından Astsubay başçavuş Ömer Halisdemir olduğu belirtildi. 

Daha önceki haberimizde, Ankara Kızılay'da ailesi ile gezerken uçaktan atılan bombaya hedef olan Borlu Hemşerimiz Ramazan Konuş şehit olmuş eşi ve kızı yaralanmıştı. Koyunlu eşrafından Hakan Ünver, Cumhurbaşkanlığı köşkünde koruma polisi olarak görev yaptığı öğrenilen 49 yaşındaki Kemal Tosun, yine Ankara Etimesgut Emniyet Müdürlüğünde görevli Varol Tosun, Sivil Niğdeli hemşerilerimizden  Yalçın Argıran da şehit olduğu öğrenildi.  


RAMAZAN KONUŞ OLAY YERİNDEN PAYLAŞIM YAPMIŞTI;  BU GECE MİLLETİN DİRİLDİĞİ GÜN OLACAK"

Darbe girişiminde hayatını kaybeden sivillerden Yalçın Aran ile Ramazan Konuş'un da Niğdeli oldukları belirtildi. Ankara'da Veteriner Hekim Ramazan Konuş'un hayatını kaybedemeden önce sosyal paylaşım hesabından paylaştığı son fotoğrafı ise dikkat çekti. Konuş, Genelkurmay Başkanlığı önünde toplanan kalabalığın fotoğrafını çekerek 01.26'da "Bu gece milletin dirildiği gün olacak inşallah" notuyla paylaştı.

KEMAL TOSUN'UN BABA EVİNDE GÖZYAŞI

İstanbul'da şehit olan trafik polisi Kemal Tosun'un İnönü Mahallesi'nde oturan ailesine acı haberi emniyet mensupları sağlık ekipleriyle birlikte verdi. Şehidin babası İbrahim Tosunile annesi Sebahat Tosun gözyaşlarına boğulurken, acı haberi duyan komşuları eve akın etti. Eve Türk bayrakları asıldı.
 
Editör: TE Bilişim