Niğde’de  8 aylık halime kadın kendi başına doğurduğu çocuğunu boğarak öldürdü ve çöp konteynırına attı.

Haber: Afşin TÖREN - özel
 

Edinilen bilgiye göre;  Niğde’de  ikamet eden S.E.(22) isimli bir genç kadın  yaklaşık 10 ay kadar   önce adet görmemesi üzerine Niğde Devlet  Hastanesine başvurdu.  Niğde Devlet Hastanesinde yapılan tetkiklerin ardından 6 aylık  hamile olduğunu öğrendi.

 

Niğde Devlet Hastanesi ilgili teşhis evrakını  ve hamileliğin takip  edilmesi açısından bölgenin  Aile Hekimliğine gönderdi. Doğum zamanı yaklaşmasına rağmen Aile Hekimliğine başvuru yapmayan S.E.(22) ‘yi takibe alındı.

 

Sağlık yetkililerine çocuğunu doğurduğunu ancak sağlık durumunun iyi olmadığından dolayı öldüğünü iddia eden  S.E(22) ‘nin şüpheli  açıklamaları ve defin ile ilgili belgeler olmaması nedeni ile olay polis ekiplerine bildirildi.

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince sorgusunun ardından,  E.Ö. (23) isimli şahıstan hamile kaldığını, bunu ailesinden ve çevredeki arkadaşlarından gizlediğini hamileliğinin 8. Ayında kendi imkanları ile doğum yaptığını ve çocuktan kurtulmak için doğumdan hemen sonra çocuğunu boğarak öldürdüğünü ve bir poşete koyarak Aşağı Kayabaşı Mahallesi’nde bir çöp konteynırına attığını  bilgisi edinildi.

 

Yeni doğan çocuğunu boğarak  öldüren S.E. gözaltına alınırken, olay hakkında adli makamlarca soruşturma açıldı. 




 

Editör: TE Bilişim