Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, bir vatandaşın ahırından çalınan 22 adet koyun ekipleri yaptığı titiz çalışmalar neticesinde 4 şüpheli yakalanırken hırsızlar tarafından çalınan koyunlar sahibine teslim edildi.

Köpek dövüşünde ele geçirilen 2 köpek barınaktan çalındı Köpek dövüşünde ele geçirilen 2 köpek barınaktan çalındı

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce 30.01.2022 tarihinde ilimiz merkezinde bir adreste meydana gelen ikametten 22 adet küçükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, Hırsızlığa konu edilen 22 adet küçükbaş hayvan ise ilimiz merkezinde metruk bir bağ evinde bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

Hırsızlık olayının şüphelisi (4) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Z.D. ve Y.D. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.

Editör: TE Bilişim