Bu güne kadar +18 Haberi yapacağımızı hiç düşünmemiştik. Ancak aşağıda verdiğimiz linkte gazeteciliğin bir yönünü göstermek için bu gerekti…

Konya’da Özel Harekat Timleri ve Niğde Polisinin de takviye olarak gittiği film gibi bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Konya’daki operasyon haberini   daha çok Niğde civarı haberlerini verdiğimiz sitemizde yer vermeyecektik ama aşağıda linkini verdiğimiz konu ile ilgili  +18 videoyu görünce fikrimiz değişti.

Bu video da gazeteciliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu, ne kadar sabır gerektirdiğini, yayınlanan haberin, videonun fotoğrafın hukuken alınacak cezadan bile kat be kat üstün olabileceğini görün istedik. DHA Konya  Muhabirini meslek aşkından dolayı  kutluyoruz.

Bol küfürlü  +18 videoyu izlemek ve Gazeteciliği fark edebilmek için BURAYA TIKLAYIN…

 

HABERİN NORMAL HALİ  VE OPERASYON VİDEOSU AŞAĞIDADIR.

 

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün dün Özel Harekat ekipleriyle arasında Niğde’nin de bulunduğu 4 ilden gelen polis desteği ile  birlikte yaklaşık 600 polisin katılmıyla gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda aralarında kadınlarında bulunduğu gözaltı sayısı 81'e yükseldi.

 

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün dün Özel Harekat ekipleriyle birlikte yaklaşık 600 polisin katılmıyla gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda aralarında kadınlarında bulunduğu gözaltı sayısı 81'e yükseldi. Özellikle kadınların esrar ve eroini kuçaklarındaki bebeklerinin kundaklarına saklayıp, sokakta satış yaptıkları iddia edildi. 

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen sokak satıcılarına yönelik 6 ay süren takibin ardından dün sabah merkez Karatay İlçesi Yeni Mahalle'de bulunan ve daha önceden belirlenen 35 adrese operasyon düzenledi. Operasyona, Özel Harekat ekiplerinin yanı sıra Niğde, Karaman ve Isparta'dan gelen takviye ekiplerle birlikte yaklaşık 600 polis katıldı. Bazı evlerin kapıları Özel Harekat ekipleri tarafından 'Koç boynuzu' olarak tabir edilen balyozla açıldı. Evlerin içi, bahçeleri ve çatılar Ankara'dan getirilen 3 özel eğitimli köpekler tarafından arandı. Operasyonda 36'sı kadın 81 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada ise yaklaşık 5 kilo satışa hazır paketler halinde esrar ve eroin ile bir miktar uyuşturucu hap, 25 adet ruhsatsız tüfek, uyuşturucu satışından elde edilen yaklaşık 150 bin TL değerinde altın takı ile 150 bin TL para ele geçirildi. 

Gözaltına alınan kadınların çoğu kuçaklarında bebekleriyle sağlık kontrolüne getirilirken, özellikle kadınların, esrar ve eroini bebeklerinin kundaklarına saklayıp satış yaptıkları iddia edildi. 


Sorgusu tamamlanan 17 kişi, yapılan sağlık kontrolünün ardından bugün adliyeye sevk edilirken, 64 kişinin sorgusunun devam ettiği belirtildi.


Editör: TE Bilişim