Bor İlçesinde her yıl onlarca motosiklet kazası olur.  Bir çok kişi ölür, bir çok kişi de yaralanır. Yıllardır Bor İlçesinin eksozu açık,  tescilsiz ve tehlikeli şekilde motosiklet  kullanımı özellikle yazları Borluların en büyük sorunudur.  Bu güne kadar Bor ilçesinin motosiklet sorunu çözülemedi, çözülemediği yeni bir sorun daha eklendi.

BOR’DA GENÇLERİN İLGİSİ ŞAHİN'E YÖNELDİ. 

Şimdi Bor’da Tofaş Şahin moda… Bor ilçesinde gençler arasında Tofaş Şahin marka  araçların kullanımı çok yaygınlaştı. Motosiklet kadar fiyatı olan Şahin’ler  son zamanda motosikletler kadar sorun oldu.  Şahin’ler moda olalı motosiklet kullanımı artık gençler arasında o kadar revaçta değil.

Eksozu açık, modifiye edilmiş, tehlikeli drift atan, Şahin kullanıcıları Bor ilçesinde büyük tepki çekiyor. Tehlikeli şekilde araç kullanan gençler Borlulardan  büyük tepki ve şikayet geliyor.  Emniyet ise plakası belli, kullanıcı adresi belli,  modifiye Şahinler karşısında çaresiz! kalıyor.

Dün Bor İlçesinin iki sorunu olan Şahin ve Motosiklet Türbe Kavşağında çarpıştı. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti.(burada tıklayın)

 

Dün sitemize bir tanıtım haber gönderildi… Haberde modifiye Tofaş Şahin marka araçlarla oynanan oyundan bahsediliyor.  Google Play’dan indirip mobil şekilde oynayabileceğiniz, sokaklarda drift atılabileceğiniz, direksiyon maharetinizin  gösterilebileceği bir oyun.

Borlu Şahin Severlere tavsiyemiz…  Tehlike yok,  trafik kazası yok, benzin parası yok, milletin bedduası yok.  İstediğin  renk Şahin’i seç,  sokaklarda drift at… Hem de ücretsiz…

Oyun tanıtım haberi ve linki aşağıda…

Haber-Yorum; Selim GÖKEL

Need For Şahin artık çok daha havalı!

 

Son günlerin en popüler mobil oyunlarından biri olan Need For Şahin'e heyecanla beklenen modifiye özelliği geldi. Artık Şahin tutkunlarının araçları çok daha havalı olacak.

 

Türk oyun şirketi Atom Games’in, Google Play mağazası üzerinden oyun severlerin beğenisine ücretsiz olarak sunduğu Need For Şahin mobil oyununa modifiye özelliği geldi.

 

Oyuna eklenen modifiye özelliği içerisinde jant, egzoz, plaka ve rüzgârlık bulunuyor. Her modifiye parçasından 5'er adet bulunan oyunda, oyuncular farklı boya seçenekleri ile birlikte araçlarını diledikleri gibi kişileştirebilecek.

 

Oyuncular drift ve yarış oyunlarından kazandıkları coin’leri araçlarının modifiyesinde kullanabilecek. Modifiye özelliğinin gelmesi ile daha çok kişiselleştirme için daha iyi drift yapmak ve yarış modunda daha üst sıralara çıkmak oldukça önem kazanıyor.

 

Henüz çok kısa bir süre önce çıkmasına rağmen güncellemeleri hızlı bir şekilde yapan Need For Şahin'in yapımcı ve yayıncı firması Atom Games’in bir sonraki güncellemesinde Serbest ve Çok Oyunculu Çevrimiçi modu mu yoksa modifiye yelpazesini mi genişleteceği şimdiden merakla bekleniyor.

 

Android İndirme Linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgames.needforsahin

 

 BORLU GENÇLER EĞLENCEDE SINIR TANIMIYOR  TIKLA İZLE

Editör: TE Bilişim