Bor İlçesinde gece yağan kar ve sabahın erken saatlerinde havanın aşırı soğuk olması nedeniyle yollarda gizli buzlanmalar oldu, hasarlı trafik kazaları meydana geldi.



Bor şehir merkezinde ki Paşa Cami önünden yokuş aşağı inmekte olan bir özel taksi ara sokağa dönmek isterken gizli buzlanma nedeniyle köşe başında bulunan Bilgisayarcı dükkanına girdi.

 

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri olay yerine anında gelerek trafik kazası olayına müdahalede bulunarak gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

 

Olayda özel araç yolun gizli buzlanmış olması nedeniyle kontrolünü kaybederek köşe başındaki bilgisayarcı dükkânı giriş kapısına önden çarparak durdu. Bilgisayarcı dükkanının giriş kapısının tamamen kırılmasına sebep olan kazada araç sürücüsü Bor Devlet Hastanesi 112 Acil Ambulansıyla sağlık muayenesi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Kazada can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

 

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekipleri vatandaşların kış mevsiminde oluşabilecek kazalara sebep verilmemesi için gerekli tedbirleri alarak daha dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça böyle havalarda araçlarıyla trafiğe çıkmamaları tavsiyelerin de bulundu.  



Editör: TE Bilişim