Bor Trafik Polis Ekipleri ehliyetsiz ve ruhsatsız motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor.

 

Kontrollerini artıran polis ekipleri, motosiklet kullanıcısına cezai işlem yaparken, ehliyetsiz ve ruhsatsız araçları trafikten men ediyor.

 
Havların ısınmasıyla  birlikte Bor’da motosiklet sayısında artış yaşanıyor. Trafikte motosiklet ve mobilet kullanıcılarının karıştığı kazalar polisi harekete geçirdi. Son dönemlerde meydana gelen motosiklet kazaları  polisi, daha radikal önlemler almaya yöneltti.


Bor’da trafik kurallarına uymayan, ehliyetsiz motosiklet kullananlara polis izin vermiyor.Kentin değişik noktaların da  trafik kontrolleri yapan trafik polis ekipleri , ehliyetsiz ve ruhsatsız araç ve motosiklet sürücüsü kişilere cezai işlem uyguluyor.

 

İlçe merkezinde Türkiye ortalamasının çok üzerinde motosiklet kullanıcısının bulunduğu, meydana gelen ölümlü motosiklet kazalarında küçük yaşta ve hiçbir önlem almadan trafiğe çıkan sürücülerin önemli rol oynadığı belirtilmekte.

Trafiği tehlikeye sokan, gürültü kirliliği yaratan motosiklet  konusunda Bor Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri daha sık uygulamalar yapacaklarını belirttiler. Vatandaşları da uyaran polis ekipleri ehliyetsiz, yaşı küçük yada donanımsız motosiklerle trafiğe çıkılmaması konusunda uyarıda bulundular.



 


Editör: TE Bilişim