Geçtiğimiz haftalarda Bor ilçesinde özellikle bağ evlerinde hırsızlık olayları yaşanmıştı.  Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri şüphelenilen bir aracı durdurarak hızsızlık yaptıkları belirlenen kişileri göz altına aldılar.


Haber: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi


Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 16 Şubat.2015 Pazartesi günü Saat: 02.00 sıralarında Mehmetçik mahallesinde devriye görevi sırasında şüphelendikleri Kartal marka bir aracı durdurmak istedi.

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan araç kısa süreli kovalama neticesinde terkedilmiş vaziyette bulundu. Polisler araçtan kaçan bir şahıslardan birini ağaçlık alan içerisinde saklandığı yerde, diğer şahsı ise bu şahsın yakalandığı yere yakın bir yerde yakaladılar.

Yapılan araştırmada, şüpheliler tarafından terk edilen aracın Niğde il merkezinden çalındığı tespit edildi. Araç içerisinde yapılan incelemede; İki adet düz tornavida, iki adet levye, çift kollu boru anahtarı, dört adet bir tarafı küt bir tarafı kesici özellikte ahşap saplı kesici alet, pense, üç adet yıldız tornavida, çuvaldız tabir edilen iğne bulundu. Yapılan işlemlerden sonra araç sahibine teslim edildi.

Ayrıca şahıslardan birinin sahte kimlik kullandığı tespit edildi ve gerekli işlemler için Niğde il merkezi ekiplerine teslim edildi.

Şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.




Editör: TE Bilişim