Bor İlçesi İftiyan Mahallesi Bor Şehitliğinin hemen altında bulunan kontrolsüz hemzemin geçitte Tren ile otomobil çarpıştı, bir kişi ağır  yaralandı.

Haber-Foto-Video : Selim GÖKEL


Edinilen bilgiye göre ; Bugün akşam saat 20:30 sıralarında  Bor İlçesinde İftiyan Mahallesi Bor Şehitliğinin hemen altında bulunan kontrolsüz hemzemin geçitte Adana yönünden Kayseri yönüne seyreden Erciyes Ekpresi yolcu treni ile 51 KB 311  Plakalı otomobil çarpıştı.


Çarpışma esnasında otomobil de büyük hasar meydana geldi. Otomobil de bulunan B.K.(31) ağır yaralandı.  Adana yönünden gelen yolcu treni hemzemin geçitte otomobile çarptı ve otomobil yaklaşık 50  metre kadar sürüklendi.  Otomobil de büyük hasar meydana gelirken tren kaza yerinden 70 metre kadar uzakta  durabildi.  Olay yerine gelen 112 acil servisi  ile Bor Devlet Hastanesine kaldırılan B.K. buradaki ilk müdahelesinin ardından, Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erciyes Ekspresi olay yeri inceleme ekiplerinin gerekli çalışmayı yapmasının ardından Bor İstasyonuna hareket etti. Tren makinisti ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma açıldı. 


VİDEO İÇİN TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim