Bor Emniyet Müdürlüğü Bor İlçe muhtarları ile bir araya gelerek ilçe güvenliği için ne yapmalıyız sorusuna cevap aradılar.

 

 Dahi GEDİK / Editör ÖZEL

Geçtiğimiz gün Bor İlçe Emniyet Amirliği Lokalinde saat 14.30’da gerçekleşen programa başta Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay ve Yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.Emniyet Müdürü Çivi,yeni atanan görevli memurları kısaca tanıttı.Mahalle muhtarlarından gördükleri aksaklıklar,alınması gereken elzem tedbirler,şikayetler ve önerilerini sordu.Dernek Başkanı Ali Önsay başta olmak üzere tüm muhtarlar mahallelerinde gerekli gördükleri tedbirleri sıraladılar.Emniyet Müdürlüğü personelleri tüm muhtarları dikkatle dinleyerek gerekli notları aldı.

Toplantıda ayrıca ilçenin genel ve önemli sıkıntılarından olan aile içi şiddet ,kadına şiddet,fakirlik sebepli alkolün aile gençlere yansımaları irdelendi.Ayrıca kayıtdışı,ruhsatsız,plakasız motosikletler ve bu motosikletlerin kullanımının yol açtığı facialar ve katliam gibi ölümler için acil tedbirler görüşüldü.

Toplum Destekli Polis uygulamasının halihazırda dikkatli ve titizlikle devam ettirileceği vurgulanırken,her ayın ilk haftası içerisinde muhtarlarla düzenli toplantılara devam edileceği belirtildi.


Editör: TE Bilişim