Niğde'nin Bor ilçesinde bir bal deposunun para kasasını patlatan üç hırsız polisin titiz çalışması sonucunda ele geçirildi.
 
 
Haber; Hayrettin YENEL
 
Niğde'nin Bor ilçesinde bir bal deposu ve tarımsal ürünler satan işyerlerinin  para kasalarını patlatarak ortadan kaybolan hırsızları Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları titiz çalışması sonucunda ele geçirildi.
 
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri  son günlerde işyerlerinin kasalarına dadanan ve çelik kasaları matkapla patlatarak içerisinde bulunan paraları çalan hırsızlık şebekesine büyük bir darbe vurdu.
 
Türkiye'nin bir çok ilinde çok sayıda hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen şebeke son olarak Bor ilçesi Toki Mahallesinde bulunan Bal Deposu ile Saltuk Mahallesinde tarım aletleri satan bir işyerinin kasasını patlatınca hayatlarının en büyük hatalarını yaptılar. Daha önce de bir çok hırsızlık olayını aydınlatan, Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Gaziantep'ten gelerek kısa sürede İlçede işyeri sahipleri ve kurumların kabusu olan 3 kişilik şebekeyi yaptıkları takip ve  titiz çalışma sonunda ele geçirdi. Operasyon kapsamında hırsızlık olayları ile ilgili olarak 5 kişi tespit edildi. Yapılan operasyon sonucunda göz altına alınan 5 kişi ile ilgili yapılan sorgulamaların ardından  Bor Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. H.K., M.S., S.Y. isimli kasa hırsızları Bor Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi. Olaylarla ilgili bir kişi ise aranıyor.

 
Editör: TE Bilişim