İlçemizde son iki günde meydana gelen hırsızlık olaylarında Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü hırsızlara göz açtırmadı.
 Dahi GEDİK - Editör
İki Bayan Hırsızlık Şüpheli İş başında kıskıvrak yakalandı.
 
Geçtiğimiz Perşembe günü ilçemiz Acıgöl mahallesinde bir eve giren iki şüpheli bayan ihabarını değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriyeler mahalleye derhal intikal ederek. Ev içerisini dağıtarak, bir şeyler arayan Kayseri Nüfusuna kayıtlı D.Ş ve H.M’i gözaltına aldılar. Sorguları devam ediyor
 
Büyükbaş Hırsız Şüphelisi Yakalandı
İlçemiz Pınarbaşı Mevkiinde çiftliği ve Büyükbaş Besi Damı olan N. T’na ait 4 Dana ve iki buzağı olmak üzere toplam altı büyükbaş hayvanı çalındı.
 
Yapılan ihbarlar ve şikâyeti değerlendiren Bor İlçe emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şüpheli şahıs H.Y’yı (28)  yine Pınarbaşı mevkiinde saklandığı başka bir Besi Damında gözaltına aldı. Şüpheli şahısın hırsızlığı gerçekleştirdikten sonra Başka bir köyde çaldığı Danalardan birini sattığı onun parası ile başka bir inek satın aldığı edinilen bilgiler arasında.
Çaldığı ineklerin sahipleri ile uzun süre önce ahbaplığa başlayıp güvenlerini kazandığı, Hırsızlık olayından sonra çiftliğe gelerek geçmiş olsun dilediği hareketlerinden ve konuşmalarından şüphelenilmesi üzerine hakkında şikâyetçi olunduğu öğrenildi.
 İki Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor
 
 
Editör: TE Bilişim