Kısa süre önce Bor Ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Hayri Sahin Toki Mahallesi sakinleri ile yapılan toplantıya katıldı

 

Toki ilköğretim Okulu salonunda düzenlenen  toplantıya vatandaşlar tarafından yoğui bir katılım oldu. İlçe Emniyet Müdürü  Hayri Şahin  yaptığı konuşmada, ev ve iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda geniş şekilde bilgilendirme yaptı.

  

Son zamanlarda dolandırıcılık olaylarında meydana gelen çeşitliliğe değinen Hayri Şahin  Telefondan dolandırıcılık ve evlere eşya satmakla ilgili dolandırıcılıklara değinerek vatandaşlarımızın dikkatli olmasını ve olumsuzluklar karşısında duyarlı olunmasını söyledi. Hiçbir kamu görevlisinin telefonla arayarak para yada kontör talep etmeyeceğini bu durumda vatandaşların 155 polis imdat ile irtibat kurmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca genel asayiş ve güvenlik konularında vatandaşları bilgilendirdi. 155 polis imdat telefonunun ücretsiz olduğu, her vatandaşımızın bir problem karşısında çekinmeden 155 polis imdat telefonlarını arayabileceklerini ihbarda bulunan vatandaşlarımızın kimlik ve adres bilgilerinin gizli tutulduğu kesinlikle üçüncü şahıslara verilmediği bilgisini verdi.

  

Toplantının sonunda  vatandaşların şikayet ve taleplerini dinleyen Hayri Şahin , istek ve şikayetlerine en yakın zamanda çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.

Vatandaşlar da  bu tür toplantılardan memnun olduklarını  zaman zaman böyle toplantıların yapılmasını faydalı olacağını belirttiler.





 

Editör: TE Bilişim