Niğde Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı Asayiş Şube Müdürü Hayri Şahin  Bor İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı ve geçtiğimiz gün görevine başladı.

  

Niğde Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şube Müdürü olarak başarı ile görev yapan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hayri Şahin,   Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

  

Niğde’de 2005 yılından bu yana görev yapan Emniyet Şube Müdürü Hayri Şahin geçtiğimiz gün Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.  Bor İlçesinde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Hayri Şahin, “ 2005 yılında Ulukışla İlçesi Emniyet Amirliği olarak başladığım Niğde’deki hizmetimi uzun süre Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü olarak yerine getirdim. Bu bir nöbet işidir, bundan sonra ise Bor İlçesinde Emniyet Müdürü olarak görevlendirildim. Geçmişte genellikle ilçelerde görev yaptım. Bu bölgeyi ve insanını tanıyorum, vatandaş memnuniyetini gerçekleştirmeye çalışacağız. Vatandaşımızın polise olan güvenini devam ettireceğiz. Bor İlçemizde mevcut olan huzur ve güveni daha ileri götürme çabasında olacağız. Bunu Borlu hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Onlarla toplantılar yapıp, sohbetler edip, sorunlarını ve çözümlerini  tespit edeceğiz. Öneri ve düşüncelerini alacağız, kapım Borlu hemşerilerimize sürekli açık olacak. Bor İlçesinin huzur ve güveni için gece gündüz çalışacağız” dedi.

  

Yaklaşık 1,5 yıldır Bor İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Şube Müdürü Levent Çivi ise Niğde Güvenlik Şube Müdürlüğüne, Güvenlik Şube Müdürlüğü görevini yapan Şube Müdürü Samet Mete Ünsal ise Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü görevine atandı. 




Editör: TE Bilişim