Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçemiz apartman, site yöneticileri ile görevlilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.



Son günlerde ilçemizde yaşanan hırsızlık olayları dolayısıyla, gerekli çalışmaları her alanda yapan Bor Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği toplantı ile ilçemizde bulunan apartman, site yöneticileri ile görevlilerine hırsızlık olayları ile ilgili bilgilendirme yaptı.



Armutlu Mahallesi, Haydar Özalp Caddesi, Fatih Mahallesi, Harım Mahallesi, Sakarya Caddesi ve İstasyon Caddesinde bulunan apartmanların, site yöneticileri ve görevlilerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısı, Bor Polis Merkezi Amirliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.


İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı M. Fatih Oduncuoğlu tarafından yapılan bilgilendirme toplantısı 3 gün süre ile devam etti.  Toplantıya apartman, site yöneticileri ve görevliler yoğun ilgi gösterdiler. Toplantıda ilçemizde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili bilgilendirme yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.  Ayrıca olaylara karşı alınacak  tedbirlerden bahsedilerek,  olaylara karşı vatandaşların desteklerinin önemi vurgulandı. Vatandaşlardan özellikle şüpheli şahıslar üzerinde daha dikkatli olunması ve şüphelendikleri  şahıs veya şahısları 155 Polis İmdat telefonunu aramaları istendi.



Editör: TE Bilişim