Bor İlçesi' sıra söğütler Mahallesi Çevre Yolu üzeri Altunhisar Kavşağında yaralamalı trafik kazası meydana geldi. 


Haber Fotoğraf : Eray DİKER


Edindiğimiz bilgiye göre ; Dün 11:30 sıralarında, Bor İlçesi çevre yolu üzeri Altunhisar Kavşağında trafik kazası meydana geldi. 16 CEP 51 Plakalı araç ile  W82687T yabancı plakalı araç  Altunhisar kavşağında çarpıştı. Araçlarda hasar meydana gelirken araç içinde bulunanlar hafif şekilde yaralandı. 


Kazada ; Araç sürücüleri   M. Akdemir(52), R. Devran(60) ve araçlarda bulunan Ü. Akdemir, (25) , K. Akdemir(43), M. Günaydın(32), L. Devran(52), U. Akdemir(10) isimli şahıslar hafif şekilde yaralandı 

Olay yerine gelen 112 acil servisi ambulansı ile Bor Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. 


Kaza sırasında Altunhisar Kavşağında karayollarının kontrölü altındaki trafik ışıklarının yanmadığı öğrenildi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmazken, trafik ışıklarının yanmaması nedeni ile ilgili kurumdan şikayetçi olduklarını beyan ettiler. 


Olay ile ilgili soruşturma açıldı. 


BOR'DA TRAFİK KAZASIZ GÜN YOK... KAZALARA YETİŞEMİYORUZ


Bor İlçesinde özellikle motosiklet kaynaklı pek çok kaza meydana geliyor. Birçoğu yaralamalı ve hasarlı meydana gelen trafik kazaları yaz günlerinde de daha da arttı. 


Dün yine 19:40 saatlerinde Bor İlçesi Harım Mahallesi Veli Bengü İlk Okulu önünde Alptekin Taha Doğan isimli bir 5 yaşındaki bir çocuğa otomobil çarptı. Olayı gören yakınları 112 acil servise haber verdiler. Ambulans ile Bor Devlet Hastanesine kaldırılan küçük Alptekin'in hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 


Çocuğa çarptıktan sonra kaçan plakası alınamayan otomobil ise aranıyor. 




Editör: TE Bilişim