Konya'da meydana gelen Trafik kazasında 5 Niğdeli vatandaşımız hayatını kaybetti. Yine Niğde'deki bir düğünden Manisa'ya dönerken olan bir başka kazada ise 13 kişi yaralandı. 



Ankara'daki Kazada Ölen Aynı Aileden 5 kişi Fesleğen’de Toprağa Verildi




Ankara'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren aynı aileden 5 kişi, memleketleri Niğde'nin Fesleğen köyünde toprağa verildi.

Ankara-Konya kara yolunun 74. kilometresindeki kazada yaşamını yitiren Muhterem Altıparmak (48) ile eşi Akkadın (48), çocukları Merve (15), Edanur (12) ve Süleyman Altıparmak (22) için Niğde'nin Fesleğen köyünde cenaze töreni düzenledi.

Köy meydanındaki camideki törene, Altıparmak'ın bu sabah Hac'dan dönen babası Süleyman (73) ve annesi Durdu Altıparmak ile yakınları, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Bu sabah köye geldiklerinde çocuklarının ölüm haberini alan Süleyman ve Durdu Altıparmak'ın ayakta durmakta zorlandıkları görüldü.

Cenazeler, köy mezarlığına toprağa verildi.


Camide iki musalla taşı olması nedeniyle, cenazelerden dördünün namazları Bor Belediyesi'ne ait araçlardan indirilmeden kılındı.


Kutsal topraklardan dönecek anne ve babası ile halası Anakız Balcı'yı karşılamak için İstanbul'dan Niğde'ye gitmekte olan Muhterem Altıparmak'ın kullandığı 06 BE 7219 plakalı otomobil, Ankara-Konya kara yolunun 74. kilometresinde, Ali Sağlam (33) yönetiminde 34 VE 5193 plakalı tır ile çarpışmıştı.

**********

Niğde'deki Düğünden Manisa'ya Dönenleri Taşıyan Midibüs Devrildi : 13 Yaralı



Niğde'de katıldıkları akrabalarının düğününden Manisa'ya dönenleri taşıyan midibüs, Konya'ya 15 kilometre kala, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrildi. Kaza da midibüste bulunan 20 kişiden 13'ü yaralandı.


Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Konya-Aksaray Karayolu'nun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Niğde'deki akrabalarının düğününden Manisa'ya dönenleri taşıyan Sami Baş idaresindeki 45 V 7966 midibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrildi. 20 kişinin bulunduğu midibüste, sürücü Baş yara almazken, Adem Gülcemal(47), Mustafa Oral (30), Adnan Şanlı (39), Özkan Ay (42), Serdal Keskin(42), Cemil Tuluk (53), Ahmet Mert (44), Arif Çapa (23), Remzi Temizel (69), Haluk Kurşun (32), Cevdet Koç (72) Mustafa Yalçın (36) ve Hüseyin Yalçın (71) yaralandı. Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.













*********

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ FESLEĞEN KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ












Editör: TE Bilişim