Ak Partili Yöneticiler Kaza Geçirdi. Ak Partili Yöneticiler Kaza Geçirdi.

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 6 ayrı motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 11  şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu 6 motosiklet sahiplerine teslim edildi.
3 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu hayvan ve motosiklet de sahiplerine teslim edildi.
2  ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2  şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı, suça konu 179 adet kitap ve ilgili malzemeler sahiplerine teslim edildi.
2 ayrı oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs,  yine 2 ayrı bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı biri çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Suç eşyasının satın alınması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak, suça konu bisiklet sahibine teslim edildi.
Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı.
Yapılan açıklamada;" İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir. " ifadelerine yer verildi.

 

Editör: TE Bilişim