Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

12 ayrı ‘Evden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

 

7 ayrı ‘Otodan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

Niğde’de Kaçak içki operasyonu Niğde’de Kaçak içki operasyonu

6 ayrı ‘Açıktan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

 

3 ayrı ‘Güveni Kötüye Kullanma’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

2 ayrı ‘Oto Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen dört şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu otomobiller bulunarak sahiplerine teslim edildi.