Altunhisar Belediyesini 5 yıl sonra, MHP’den Ak Parti’ye kazandıran Neşet Doygun mazbatasını aldı.
Seçim süreci boyunca, ‘Altunhisar’ın Uzun Adamı’ yakıştırması yapılan Neşet Doygun, mazbatasını Hakime Pelin Kök’ün elinden aldı. Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun’a, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan ve ailesi de eşlik etti.
Mazbata sevincini aile fertlerinin katılımıyla ölümsüzleştiren Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun’a, oğulları Kahraman ve Yılmaz Doygun ile gelinleri ve sevenleri eşlik etti.

EN YÜKSEK OY ORANI İLE KAZANDI
31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda Altunhisar Belediye Başkanı olan Neşet Doygun, ilk kez çıktığı yarıştan zaferle ayrılmış, ilçe tarihi boyunca Ak Parti’ye en yüksek oy oranını kazandırmıştı. Altunhisar İlçesinde, kullanılan 2 bin 238 oyun, bin 36’sını hanesine yazdırmayı başaran Neşet Doygun, yüzde 41 olan oy oranını yüzde 49’a çıkararak, MHP’li Altunhisar Belediyesini Ak Parti’ye kazandırdı.
Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, doğup büyüdüğü Altunhisar’da 5 yıl boyunca belediye başkanı olarak görev yapacak.

NEŞET DOYGUN KİMDİR ?
Niğde’nin Altunhisar ilçesinde 1962’de doğan Neşet Doygun, ilk, orta ve lise eğitimini Altunhisar’da tamamladı. 2002-2010 yılları arasında ilçede Esnaf Sanatkarlar ve Şöförler Odası Başkanlığı yapan Doygun, 1994’te Altunhisar belediye meclis üyeliğine seçilerek başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 2002’de Altunhisar’da AK Parti’nin kurucu üyesi olarak görev alan Doygun, 2004 yılına kadar ilçe yönetiminde teşkilat başkanlığı görevini yürüttü, 2004-2009 arasında il genel meclis üyeliği yaptı. Niğde genelinde birçok işletmesi ile çok sayıda istihdam sağlayan Doygunlar Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Neşet Doygun, evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Altunhisar’da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi Altunhisar’da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Editör: Selim GÖKEL