Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapmasında Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi Kasabası ile Ulukışla, Çömlekçi ve Akçaören köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Ziyaretlerinin ilkini çömlekçi köyüne gerçekleştiren Vali Şimşek, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İlgili Kurum Müdürleri ve Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı’nın da hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini ilettiği toplantının ardından Ulukışla köyünü ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, beraberindeki heyet birlikteliğinde köyde yapılan ve yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.  

Ulukışla köyü sakinleri ile yaptığı toplantının ardından 1997 yılında kuzey Irak Zap Vadisinde terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Hilmi Erbay’ın Ulukışla köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti.  Şehidimizin baba ocağını ziyaretinin ardından Ulukışla köyünden ayrılan Vali Şimşek daha sonra Akçaöğren Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyaretlerine Keçikalesi Kasabası ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda Keçikalesi Belediye Başkanı Şamma Öztürk’ten kasabanın genel durumu hakkında bilgi aldı.

Tarım, içme suyu, elektrik, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konu başlıklarının görüşüldüğü ve vatandaşların sorun görüş ve taleplerini ilettiği toplantılarda Vali Şimşek sorunların biran önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.


 
 
Editör: TE Bilişim