Sosyal Güvenlik Kurumu Niğde İl Müdürlüğü tarafından 13.10.2014 tarihinde İl Defterdarlığı ile beraber " Kurum Alacaklarının Yapılandırılması " kapsamında Altunhisar ilçesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Program İl Müdürü Adil DEMİR, İl Defterdarı Cabir DÖNER ve Müdür Yrd. Ömer Faruk İLHAN’ın Altunhisar Kaymakamı Sayın Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ’ı makamında ziyaretle başladı.

 

Yoğun ilginin olduğu Bilgilendirme Toplantısı Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleşti.

 

Sunumuna başlamadan önce konuşan İl Müdürü Adil DEMİR; “Altunhisar Kaymakamlığı ile organize bir şekilde hazırlanan bu toplantıya katılan Kamu Kurumları İdarecilerine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ettikten sonra genel başlıklarıyla yapılandırmadan söz etti.

 

Akabinde Müdür Yrd. Ömer Faruk İLHAN tarafından 6552 sayılı yasa ile ilgili bir sunum yapılmış,  katılımcıların soruları cevaplandırılmıştır.

 

Toplantıya Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ,  İl Defterdarı Cabir DÖNER, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal SARI, Diğer Belde Belediye Başkanları, Altunhisar Kamu Kurumlarının İdari Kadrosu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katılmıştır.


 

 

Editör: TE Bilişim