İçişleri Bakanlığı tarafından 81 Valiliğe gönderilen genelge kapsamında Altunhisar ilçe Kaymakamı Yunus Emre Akpınar başkanlığında düğünler denetlendi. Düğün sahipleri ve davetlilerin Korona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyup uymadıklarının kontrol edildiği denetimlere Kaymakam Akpınar ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Denetleme sırasında düğün sahipleri ve davetlilere düğünlerde alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunan Kaymakam Yunus Emre Akpınar Korona virüs salgını ile mücadelenin en etkili 3 kuralının maske, mesafe ve temizlik olduğunu hatırlattı.

Gerçekleştirilen denetlemede vatandaşlardan Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere mutlaka uymalarını isteyen Kaymakam Akpınar yeni evlenen çiftlere mutluluklar dilerken davetlilere de; “ Salgın tehlikesi henüz geçmiş değil, mutluluğu hüzne dönüştürmemek için tedbirimizi alalım. Salgın hastalıkla mücadele için önemli olan maske takmak, sosyal mesafeyi korumak ve temizlik hususlarına mutlaka riayet etmektir.” Dedi.

Denetleme programı maske, mesafe, ateş ölçümü ve el dezenfektanı bulundurma gibi tedbirlerin denetlenmesi ve Kaymakam Yunus Emre Akpınar’ın vatandaşlara çeşitli uyarılarda bulunması ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim