Altunhisar İlçesinde  Karakapı İlköğretim Okulunun  hazırlanan  fotoğraf sergisi ziyarete açıldı.
Dahi GEDİK : Editör-özel
Geçtiğimiz gün saat 11.00’de  Altunhisar Öğretmenevinde gerçekleştirilen etkinlik, Altunhisar Kaymakamı Selim Çomaklı, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Karakapı Belediye Başkanı Osman Daysal ve Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Erbay’ın birlikte kurdela kesmesi ile başladı.
 
Karakapının Minik Elleri Niğdeyi Keşfediyor projesi kapsamında okul öğretmenleri gözetiminde  ve öğrencilerinin hazırladıkları fotoğraflar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Sergilenen fotoları inceleyen Altunhisar ilçe Kaymakamı Selim Çomaklı ve protokole Karakapı İlköğretim okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından kısa bilgiler verildi.
Sergi sonrası Altunhisar Öğretmenevi Toplantı Salonunda İlçe protokolü sergi hakkında bir süre sohbet etti.İlçe kaymakamı Selim Çomaklı ;’’Çok güzel bir fotoğraf sergisi bu tür projelerin desteklenmesi gerek. Okullarımız sadece eğitim ve öğretim veren değil, öğrencilerin sosyalleşmesine de etkendir. Gelişen teknoloji ile birlikte çağa ayak uydurmanın sanat yolu ile gerçeklemiş güzel bir örneğini hep birlikte gördük okulumuza ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi. Karakapının Minik Elleri Niğdeyi Keşfediyor projesi Karakapı İlköğretim Okulu Öğretmenleri Selen Avşar, Seda Beke, Orhan Kirhancı, Osman Faruk Tatar,Cihan Uslu, Hasan Bardak, Mahmut Erdem Diker, Hüseyin Özdere, Selçin Atlı, Uğur Demir, İlker Demir tarafından hayata geçirildi.
  
Sergiye başta, Altunhisar İlçe Kaymakamı Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Erdal Sarı, Karakapı Belediye Başkanı Osman Daysal ve Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Erbay, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk,İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Anık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Ertuğrul katıldı.
 
 
Editör: TE Bilişim