İHH Altunhisar Temsilciliği tarafından Altunhisar merkez köy ve kasabalarında bulunan yetim çocuklar ve ailelerine ‘’Yetim Gülerse Dünya Güler’’ projesi kapsamında iftar yemeği verildi.


Alltunhisar Öğretmenevi bahçesinde yapılan yemeğe Belediye Başkanı Erdal SARI, İlçe garnizon Komutanı Musa AKASU,İlçe Emniyet Amiri Osman AKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR, İlçe Müftüsü Mikail DÖNMEZ , Kasaba Belediye Başkanları ,Köy Muhtarları ,yetim aileleri ,şehit yakınları ve İHH Niğde Yönetimi katıldı.

İftar yemeği programına saat 19:00 ‘da Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Programda açılış konuşması yapan Altunhisar İHH Temsilcisi Hikmet YİĞİT , Yetim Gülerse Dünya Güler Projesi kapsamında düzenledikleri yemeğe yetim çocuklar ve aileleri ile şehit ailesi ve yakınlarını aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, programa katılan misafirlere ve organizasyona maddi manevi katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti. Programda İHH Niğde yönetim kurulu üyesi Şaban KOÇ ve Adana Platformu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Adana Ülfet Derneği Başkanı Araştırmacı Yazar Gazi KILIÇPARLAR hoca birer konuşma yaptılar.Altunhisar gönüllü imamlarından uluşan Neva İlahi grubu tarafından ilahiler söylendi.Ney dinletisi yapıldı.İftar Yemeği İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua ile sona erdi.


http://www.borhaber.net/altunhisar/ihh-altunhisar-yetim-gulerse-dunya-guler-h17226.html

Posted by Bor Haber on 2 Temmuz 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim