Niğde Altunhisar ilçesinde alt yapı ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle bozulan yaklaşık 15 kilometrelik yollar Belediye ve İl Özel idaresi işbirliği ile asfaltlanarak hizmete açıldı.



Altunhisar Belediyesi tarafından Asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Altunhisar Belediyesi çalışma planı doğrultusunda Altunhisar da yaklaşık 15.km'lik asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.


Belediye Başkanı Erdal Sarı, yaptığı açıklamasında; Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları doğrultusunda Belediye ve İl Özel İdaresi işbirliği neticesinde iş makineleri ve ekipler Altunhisar 'da hummalı bir çalışma başlatarak ilçe merkezi ve mahalle yollarında asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.


Şehrimizin bütün mahallerinde, bu güne kadar beton parke döşemesinin tamamlanmasının ardından, belirlenen program ve sıra ile çalışmalarımız gerçekleştirilmektedir. Kentimizin daha modern ve yaşanabilir hale gelmesi amacı ile yapılan asfaltlama çalışmalarını havaların müsait olduğu şartlarda sürdürmekteyiz. Altunhisar’da çalışmalar hız kesmeden hızla devam edecek. Çalışmalarımıza destek veren herkese Altunhisar İlçemiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Dedi.


Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, asfalt dökülen bölgede çalışmaların başında bulunarak, inceleme yaptı. Vatandaşlar Başkan Erdal Sarı’ya Altunhisar’da yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür ettiler.


Editör: TE Bilişim