Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri münasebeti ile Hacıabdullah Kasabası ve Altunhisar ilçesinde bir takım etkinlikler düzenlendi .

 

Yıldıztepe-Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Lisesi  ve Altunhisar İmam Hatip Ortaokulu’nun Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile düzenlemiş olduğu programa, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak, belde belediye başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve yerel halk katıldı.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Hacıabdullah’ta düzenlenen program öncesi kasabada bulunan okulları ziyaret etti ve eğitim-öğretim hakkında bilgi aldı. Daha sonra düzenlenen programa geçilerek öğrenciler tarafından hazırlanan ve sergilenen programı izledi. Öğrencilerin semah gösterisi izleyenleri büyüledi. Programda peygamberimize mektup yarışmasında birinci olan öğrenci mektubunu okurken, “Seni çok özledik Efendim” dedi ve ağladı. Salonda duygulu anlar yaşanan program ödül töreni ile sona erdi.

 

 

Altunhisar İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan program öncesinde Peygamberimizin hayatını anlatan resim sergisi yapıldı. Serginin sonrasında başlayan programda öğrencilerimizin hazırlamış oldukları tiyatro gösterileri, ilahiler ve şiirler okundu.

 

Programda konuşma yapan Niğde Milletvekili Ömer Selvi, “Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile ülkemizde her yerde etkinlikler ve programlar yapılmakta. Ama buradaki insanların samimiyeti inanın hiçbir yerde yoktur. Programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Ekinci ise, “Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile ilimizde birçok yerde program yapılmakta. Sabah başka bir kasabamızdaydık, şimdi ise buradayız. Akşam da il merkezimizde programlarımız olacak. Gittiğimiz her yerde Peygamber sevgisini ve O’na olan özlemi görüyoruz. Bu programların yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 
Foto galeriye git




Editör: TE Bilişim